Home    Salon    Producten BehandelingenBehandelingen
 

Ontharen

Ongewenste haargroei en overbeharing

Ongewenste haargroei, bijvoorbeeld bij de bovenlip, oksels of bikinilijn en benen is een van de naarste problemen die een vrouw kan hebben.
Vrouwen − en sluit ook de mannen niet uit − kunnen eronder lijden en zullen er dan ook alles voor over hebben om die haren daar te laten verwijderen.
Epileren en harsen zijn welbekend en snel te doen. Een nadeel is dat het altijd weer terugkomt, soms in mindere mate! Het is natuurlijk wel een goedkope methode.

De technische ontwikkeling heeft ons een handje geholpen
Basis van het electrisch ontharen is de BLEND-methode. Met een fijn naaldje worden de haren stuk voor stuk verwijderd. Voor kleine oppervlakken en ongepigmenteerde haren is dit de oplossing. Hormoonstoringen en/of medicijngebruik kan de behandeling sterk beïnvloeden.
Voor grotere vlakken is de lichtflits techniek  − de IPL − de beste oplossing die een schoonheidsspecialist u kan bieden. Haarreductie treedt op. Door de warmteontwikkeling wordt de haarfollikel, althans alleen van de haren in de anagene fase, de groeifase, beschadigd en verwijderd. Met deze methode kunt u het beste in het najaar starten; het zonlicht heeft namelijk een negatieve invloed op de hele behandeling.

In het intake gesprek wordt u duidelijk uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat u thuis tussen de behandeling door dient te doen.
De lichtflitstechniek en het electrisch epileren kunnen elkaar goed aanvullen.
Deze techniek in het gezicht wordt over het algemeen door de verzekeringsmaatschappij vergoed.

 
© 2010 Salon Claire